De huisartsenpost – Huisartsenpraktijk Kerkgaarde – Abcoude
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Kerkgaarde
Kerkgaarde 1 1391 MB
Abcoude
Spoed keuze 1

De huisartsenpost

Spoedeisende hulp buiten kantooruren:

020-4562000

Wanneer u ‘s avonds, ‘s nachts of in het weekend voor dringende zaken een huisarts nodig heeft, dan belt u de huisartsenpost te Amstelveen, die gevestigd is bij de Spoedpost van Ziekenhuis Amstelland.

Houd uw verzekeringsgegevens bij de hand als u de huisartsenpost belt. Op de huisartsenpost krijgt u een doktersassistente aan de lijn aan wie u uw vraag kunt voorleggen. Meestal krijgt u telefonisch advies of wordt u gevraagd naar de huisartsenpost te komen voor een consult. Indien nodig komt een huisarts met de visiteauto bij u thuis voor een huisbezoek.

Op de huisartsenpost is buiten kantooruren altijd een huisarts aanwezig; een tweede huisarts legt de visites af. Met de ambulancedienst wordt nauw samengewerkt.

De huisartsenpost is geen inlooppost, u dient altijd te bellen voor een afspraak. Het is dus niet de bedoeling dat u op eigen initiatief naar de huisartsenpost toe gaat. Notabene: de huisartsenpost is bedoeld voor dringende zaken die niet kunnen wachten tot uw eigen huisarts weer aanwezig is. Heeft u twijfels of uw probleem thuishoort bij de huisartsenpost, raadpleeg dan evt. de “moet ik naar de dokter-app” of www.thuisarts.nl. Dit zijn betrouwbare informatiediensten gemaakt door het Nederlands Huisarts Genootschap. De huisartsenpost beschikt niet over uw medisch dossier.

Huisartsenpost Amstelland

Laan van de Helende Meesters 8
1186 AM Amstelveen
Telefoonnummer: 020-4562000
https://www.huisartsenpost-amstelland.nl/nl/